Socialer samenwerken met Yammer en Office365!

Socialer samenwerken met Yammer en Office365!
Yammer als Enterprise Social Networking wint nog steeds aan populariteit. Social heeft inmiddels onze manier van kennis en informatie uitwisseling drastisch veranderd. Met meer dan 6 miljoen zakelijke gebruikers, actief in meer dan 150 landen en beschikbaar in meer dan 23 talen en een penetratiegraad van meer dan 85% bij Fortune 500 bedrijven staat Yammer met kop en schouders bovenaan als het gaat om social networking binnen enterprises. Volgens Gallup consulting kan een goed sociaal netwerk tot 18% hogere productiviteit leveren. McKinsey schat dit zelfs op 20 tot 25% in. Leuk, die cijfers. Maar, wat betekent het voor je eigen organisatie? En wat kan het voor jouw organisatie opleveren? Het ene bedrijf is het andere niet.

Donderdag 28 februari vanaf 14.30 uur organiseren we hét event voor je om hierover meer te horen en te zien. Diverse sprekers uit binnen- en buitenland, met o.a. Jeff Mann van Gartner en Adam Pisoni, co-founder en CTO Yammer.

yammer-logo_ps2

Thursday, 28 February, 2013
Westergasfabriek
Polonceaukade 27
1014 DA, Amsterdam

Inschrijven en meer info: https://sites.yammer.com/tour/amsterdam/

Bring Your Own Device wordt steeds meer een standaard binnen organisaties. Met Office 365 laten we graag de kracht van het nieuwe samenwerken zien op woensdag 13 maart in Utrecht. Sociaal samenwerken gaat niet alleen met Yammer. Office 365 biedt alles wat je hiervoor verder nodig hebt. Lync voor bellen, videoconferencing, digitale meetings en overleg, Office 2013 software voor productiviteit, SharePoint 2013 voor online collaboration en (projectmatig) samenwerken en uiteraard Exchange online als e-mailplatform met geavanceerde spam- en virusfiltering.

De grootste kracht van Office 365 schuilt volgens mij in de kracht van BYOD. Dankzij Office Web Apps bieden we met Office 365 een rijke ervaring over alle devices aan. Of de gebruiker nu op een Windows client werkt of een iOS device, wij zorgen ervoor dat de gebruiker effectief aan de slag kan en niet wordt beperkt door zijn device. Natuurlijk zal deze ervaring op een Windows 8 device het meest rijk zijn, maar, ook met een iOS device kan de gebruiker deelnemen aan dezelfde conversatie, werken aan Word, Excel en PowerPoint documenten en Lync gebruiken als berichtendienst.

logo-office-365

Ik vind het bijzonder leuk om hier meer van te laten zien en met je van gedachten te wisselen over cloud, social collaboration en de waarde van onze services voor de enterprise. Tijdens het Nieuwe Office Event demonstreren we de kracht van sociaal samenwerken en laten we graag klanten zelf aan het woord.

Inschrijven en meer info: https://msevents.microsoft.com/cui/eventdetail.aspx?eventid=1032542709&culture=nl-nl&community=0

Ik kijk ernaar uit om je op een van deze evenementen te ontmoeten!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s