Best mogelijke ervaring over alle devices. Delen betekent meer!

Waar Google en Apple soms hun best doen om vooral binnen hun eigen platform een goede ervaring te leveren kiezen wij bij Microsoft voor delen. Delen, niet alleen over ons eigen platform, maar over zoveel mogelijk platformen. Niet alleen de Internet Explorer als browser ondersteunen maar ook Firefox, Chrome en Safari. Met de nieuwe releases van SharePoint 2013, Office 2013, upcoming apps voor Skydrive voor de iOS devices, de SharePoint app voor Windows Phone gebruikers én iOS gebruikers (als hij tenminste in de app store mag van Apple;) ) en natuurlijk de Office Web Apps als standaard onderdeel van de Office 365 preview suite bieden wij een ervaring die over alle devices zo optimaal mogelijk is. Lync? Ook daarvoor hebben we een iOS app.

timeline

Gevolg is dat ook iOS gebruikers tegenwoordig ontzettend goed van ons platform en haar krachtige features gebruik kunnen maken. Inloggen op je iPad om een document in Office Web Apps te bewerken, levert dezelfde goede ervaring als dat je dit met een Windows 8 tablet via Office Web Apps zou doen. Voor Social collaboration geldt hetzelfde: de centrale microblog nieuwsfeed van SharePoint 2013 is op alle devices te volgen en ook op je iPad kun je updates plaatsen, berichten liken, documenten previewen en meer.

Er is mij momenteel geen platform bekend wat zo krachtig over alle devices en OS-en heen mensen met elkaar in verbinding stelt. Daarin heeft Microsoft absoluut een voorsprong en daar ben ik persoonlijk best trots op. Met delen bereiken we meer. Da’s mijn stellige overtuiging en als je het daarmee eens bent, nodig ik je van harte uit om met ons mee te doen om social voor jou aan het werk te zetten. Ongeacht waar je bent en met welke device.

WP en iPad

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s